Tvätta och riv morötterna. Gör en dressing av senap, olja och vinäger. Blanda med morötterna.
Blanda alla ingredienser utom dekorationen väl. Smaka av och krydda upp med citron, salt och peppar.
Sätt ugnen på 200 grader. Klipp vipporna längst upp på fänkålen och lägg i en skål. Skiva färnkålen ca 1cm eller tunnare.
Sätt ugnen på 200grader. Riv zucchinin och knåda in salt. Låt vila 20 minuter i durkslag. Pressa ur vattnet.
Sätt ugnen på 225°. Skär kycklingen i mindre bitar. Salta och bryn den i smör i en stekpanna.
Lägg äggen i kallt vatten och låt koka upp och sjud sedan i 4 minuter. Skär brödskivorna i stavar och stek gyllenbruna i smör. Finhacka rödlöken.
Skiva potatis, jordärtskocka, palsternacka och lök tunt i kastrull.
Skär kålen i stora fyrkanter. Finhacka löken. Mortla chili med lite salt och socker.