Våra egna grönsaker är basen i vår gårdsbutik. Nyskördat, brett sortiment av alla tänkbara grönsaker direkt från åker och växthus.

Vi börjar på försommaren med sparris, sallad och dill. Sen följer vi säsongerna för att avsluta med rotfrukter under senhöst/vinter. En del kan det vara lite av, så det finns risk att det tar tillfälligt slut.

Du hittar här även ett brett sortiment av andra ekologiska produkter. Det mesta är KRAV-godkänt, men ibland har vi nöjt oss med annan ekologisk kontroll.

I butiken just nu

Just nu har vi tomater, gurka, sallad morötter, rödbetor, polkabetor, massor av olika sorters kål, zucchini, purjolök och mycket mer. Utbudet kan variera för varje vecka. Inköpta grönsaker och frukter är ekologiska, svenska och importerade. bl a.ingefära, gurkmeja och citrusfrukter.

Sylt, saft och marmelad från Torfolk Gård finns naturligtvis i gårdsbutiken. Här hittar du hela sortimentet, och ibland har vi extrapris på någon produkt.

Ägg är en bristvara just nu. Vi har iband ägg från hönor som sköts av Markus och Emilia här hos oss. Det är inte lika många hönor som tidigare, så ibland kan äggen ta slut. Vi har nya kycklingar som sköts av Tarik och hans familj. När de vuxit till sig och börjar värpa kommer vi att ha gott om ägg.

Vi kompletterar våra egna produkter med ekologiska varor från andra leverantörer och grossister. Lite längre ner kan du läsa mer om våra leverantörer.

Lite större beställningar

För att göra en större beställning av säckar skickar du en e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du får sedan ett svar om när din beställning är klar att hämta. Maila eller ring för mer information om priser med mera.